Hoppsan, bilden är visst skyddad ;)

2015-04-25 Kolmårdsbiken

2015/04/26 , , Per Engström

Så var tävlingspremiären 2015 avklarad i och med helgens Kolmårdsbike, åtminstone för egen del.

Knastertorrt i Kolmårdsskogarna. Förutom några surhål utmed banan var det nog, om inte rekordtorrt, så nästan i alla fall. I underbart vårväder hade arrangörerna med Lena och Bengt i spetsen, återigen ordnat en härlig tillställning vid Sörsjön och Duvhult.

Föregående år har jag fotograferat hundratals och återigen hundratals cyklister och därmed fyllt hårddiskarna med bilder på, för mig, fullständigt främmande människor. Varför? Nä, från och med i år ändrar jag taktik. Tänkte fotografera med en annan inriktning och hålla bildantalet nere. Några fler cyklister än de jag visar här fick jag ju med, men mitt val från årets Kolmårdsbiken föll på de jag presenterar nedan. Jag rekade dagen innan och tyckte skogen andades lite ”John Bauer” i det parti jag valde, strax innan trestegs-raketen. Åsså slank det med ett par exponeringar från allén vid Rodga också…

Väl mött under cykelsäsongen!

2 comments

  1. Hej,

    Kan bara hålla med, väldigt fina bilder, med fint ljus. Finns det möjligen någon bild där jag är med, nr. 16?

    Mvh Johan

  2. Riktigt fina bilder Per!
    Tänkte höra om du har någon bild med mig, nr 98?

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.