Hoppsan, bilden är visst skyddad ;)

2014-11-01 Eksjö Cyclocross

2014/11/03 , , Per Engström

Opretentiöst och utan förpliktelser fortsätter jag försöka plåta cykel. Helt kravlöst och med experimentlusta tog jag några bilder i Eksjö i helgen som gick. Har ställt bilderna med lite olika varianter och bildens karaktär kan självklart ändras efter egna önskemål om så skulle vara. En del cyklister återfinns på fler bilder, men med lite olika perspektiv och situationer. Om du vill ha en bild till din hemsida, Facebook eller blogg, så hör av dig så ordnar jag en bild med icke centrerad vattenstämpel.

3 comments

 1. Hej Gustav,

  Vad kul att du gillar mina bilder, det gläder mig verkligen. Jag ordnar bilder åt dig som du kan använda på din hemsida. Det enda förbehållet jag har är att du endast använder bilderna privat och ej i kommersiellt syfte, samt inte beskär eller på annat sätt ändrar den ursprungliga bilden. Jag skulle också uppskatta om du länkar till min sida i det sammanhang du använder bilderna på din sida.

  Med vänliga hälsningar
  Per Engström

  1. Hej!

   Länkar givetvis och bilderna kommer enbart användes utifrån de förbehåll som du anger.

   /Gustav

 2. Hej! Riktigt snygga och kreativa bilder, jag skulle gärna vilja ha de som är på mig så att jag kan använda dem på min blogg. Jag kör i svart/rosa kläder och på en svartvit Cannondale.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.