Hoppsan, bilden är visst skyddad ;)

Förföras av ljuset…?

2014/12/13 , , Per Engström

Luciamorgon. Tar en kopp kaffe och kikar på en tv-sändning från Oskar Fredriks kyrka i Göteborg. Lucia med sång och musik. Och Sonja Aldén som säger sig vilja förföras av ljuset. Stämningsfullt och vackert. Själv tog jag en kort sväng på stan i går kväll. Hade varit och införskaffat en högglanstork och en förstoringsapparat för att kunna kopiera mina mellanformatsnegativ. Hade då inte en tanke på att det var Luciaafton och mycket folk på stan. Det framgår inte av bilderna men beror helt och hållet på att jag började plåta vid den tiden då evenemanget på DeGeerhallen började. Människorna försvann tyvärr i ett nafs.

Så nu har jag alltså utrustning för kopiering av både 135- och 120-film. Problemet är bara, hur skall jag hinna med allt?

 

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.