Hoppsan, bilden är visst skyddad ;)

I mörkret är alla kajor grå…

2015/02/25 , , Per Engström

Ett inlägg utan annat syfte än att presentera några bilder från en cykeltur i går kväll. Har lämnat Industrilandskapet för en stund då det känns som området blivit utfiskat på bilder. Så är ju inte fallet, det finns oändligt många vinklar och vrår som ännu står att utforska med kamerans hjälp. Men det finns så mycket andra motiv i Norrköping som jag vill försöka vaska fram och jag är övertygad om att jag återvänder till Industrilandskapet.

150124_norrk_kvällsfoto-8Tog alltså en sväng med min paketcykel lastad med kamerautrustning och stativ. Tungtrampad är den, men utrustad med en Brookssadel är den ett riktigt trevligt fordon för bildutflykter i omgivningarna.

150124_norrk_kvällsfoto-13Hade glömt mina ND-filter hemma så jag kunde inte dra slutaren som jag ville. Det visade sig att det enda jag hade med mig var själva filterhållaren och ett polfilter. Vad gör man med ett polfilter om man har föresatt sig något annat? Experimenterar förstås. Lyckat och originellt? Lyckat eller inte så är det i alla fall en något udda variant på den så ofta avbildade Femöresbron.

150124_norrk_kvällsfoto-4

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.